Onze zorgverlener

In een ouderinitiatief als de stichting Wooninitiatief Wassenaar wordt de stichting primair verantwoordelijk voor de te leveren zorg.  Deze besteedt zij uit aan een onderaannemer (zorgaanbieder).

De wijze van invulling is één van de belangrijkste taakstellingen die de stichting op zich zal nemen.  Deze invulling zal worden vormgegeven door een zorgaanbieder met ervaring op het gebied zorg in kleinschalige wooninitiatieven met bewoners met ASS.

Het zal voor de zorgaanbieder een uitdaging moeten zijn om samen met de Stichting woonininitiatief Wassenaar te investeren in de toekomst voor hen die afhankelijk zijn van een zo passend mogelijke woon- en werkomgeving.

Daarin gaan de stichting en zorgaanbieder de inspanningsverplichting aan om er voor te zorgen dat de individueel benodigde zorg voor mensen met een aandoening uit het spectrum van autistische stoornissen in alle levensfasen en op alle levensterreinen geïntegreerd beschikbaar komt.

Elk jaar zal moeten worden vastgesteld met welke zorgaanbieder onze stichting samengewerkt.  Dit alles conform de criteria zoals vastgelegd zijn in de missie en zorgvisie van de stichting.

Wij gaan daarbij de suggesties en tips uit dit artikel zeker implementeren.

zie artikel van In Voor Zorg

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.